Politika zasebnosti

Vaša zasebnost in varstvo vaših osebnih podatkov sta za nas izjemno pomembna. V tej politiki zasebnosti pojasnjujemo, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo, prenašamo in shranjujemo vaše osebne podatke. Prosimo, preberite to politiko zasebnosti skrbno, da boste razumeli, kako ravnamo z vašimi podatki.

 1. Zbiranje osebnih podatkov: Zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete prostovoljno, ko uporabljate naše storitve ali sodelujete z nami. To lahko vključuje podatke, kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov, telefonska številka, podatki o plačilu in druge informacije, ki nam omogočajo identifikacijo ali stik z vami.

 2. Uporaba osebnih podatkov: Vaše osebne podatke uporabljamo za različne namene, vključno z:

 • Zagotavljanje in izboljšanje naših storitev ter prilagajanje vsebin vašim interesom.
 • Obdelava plačil in izpolnitev naročil, ki ste jih oddali.
 • Odgovarjanje na vaša vprašanja, zahtevke ali pritožbe.
 • Pošiljanje informacij o novih izdelkih, posebnih ponudbah ali drugih promocijskih dejavnostih, ki bi vas lahko zanimale.
 • Izvajanje analiz in raziskav za izboljšanje našega poslovanja in razumevanje potreb uporabnikov.
 • Izpolnjevanje pravnih obveznosti in uveljavljanje naših pravic.
 
 1. Razkritje osebnih podatkov: Vaše osebne podatke lahko razkrijemo samo v določenih primerih, in sicer:
 • Z vašim izrecnim soglasjem.
 • Z namenom izpolnitve vašega naročila ali zagotavljanja zahtevane storitve.
 • V primeru, ko smo zakonsko zavezani razkriti podatke.
 • Zaščita naših pravnih pravic, varnosti in premoženja ter za preprečevanje goljufij in zlorab.
 • Če je to potrebno za izvajanje pogodb ali storitev, ki jih izvajajo tretje osebe v našem imenu.
 
 1. Prenos osebnih podatkov: Vaše osebne podatke lahko prenašamo tudi tretjim osebam, vključno s podizvajalci in zunanjimi ponudniki storitev, ki nam pomagajo pri izvajanju naših storitev. Zagotavljamo, da so vsi naši pogodbeni partnerji

obvezani spoštovati enake standarde zasebnosti in varstva podatkov, kot jih zagotavljamo mi. Prenos osebnih podatkov poteka v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov in z ustrezno pogodbo o obdelavi podatkov.

 1. Shranjevanje osebnih podatkov: Vaše osebne podatke hranimo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namenov, za katere so bili zbrani, razen če je zahtevano daljše obdobje hrambe v skladu z zakonskimi obveznostmi. Uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito podatkov pred nepooblaščenim dostopom, izgubo, zlorabo ali poškodbo.

 2. Vaše pravice: Imate pravico dostopati do svojih osebnih podatkov, jih popraviti, omejiti obdelavo ali zahtevati izbris v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Prav tako imate pravico do prenosljivosti podatkov in do ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Za uveljavljanje teh pravic nas kontaktirajte preko podanih kontaktnih informacij v nadaljevanju.

 3. Piškotki in sledilne tehnologije: Na naši spletni strani se lahko uporabljajo piškotki in podobne sledilne tehnologije, ki nam omogočajo zbiranje določenih informacij o vaši uporabi naše spletne strani. Te informacije se uporabljajo za izboljšanje izkušnje uporabnikov, analitiko in prilagajanje vsebin. Svoje nastavitve piškotkov lahko prilagodite v skladu z vašimi željami.

 4. Spremembe politike zasebnosti: Politika zasebnosti se lahko občasno posodobi. V primeru pomembnih sprememb bomo obvestili uporabnike z jasno opaznim obvestilom na naši spletni strani ali preko druge primerne komunikacijske poti.

Če imate kakršna koli vprašanja, pomisleke ali zahteve glede naše politike zasebnosti ali obdelave vaših osebnih podatkov, se obrnite na nas preko naslednjih kontaktov:

uros@svsdev.com

Hvala, ker zaupate v naše storitve.

web development agency that makes your web presence take off advertising digital marketing website development